Download lagu Happy Asmara - Klebus Mp3

Happy Asmara - Klebus

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12,363

Duration: 05:10

MP3 size: 4.70 MB

Date: 01 September 2022




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3



Lirik:

Dalane rame atiku sepi
Angen angen tresno dibales tresno
Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro
Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyane

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae
Baca juga: happy asmara klebus mp3

Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - KLEBUS (Official Music Video) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2022, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu.wapkiz.club, Download Lagu HAPPY ASMARA - KLEBUS (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - KLEBUS (Official Music Video). Lirik Lagu HAPPY ASMARA - KLEBUS (Official Music Video) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home